Heerenveen

Heerenveen

Op de vrijdagmiddag trainen we op onze locatie in Heerenveen. De trainingen vinden plaats op de velden van Sportpark Skoatterwâld.

Wil jij echt beter worden en ben je benieuwd hoe wij je daarbij kunnen helpen?  Ben je benieuwd hoe we dat doen, kijk dan even naar onze manier van trainen.

Geen vaste keeper

Ben je (nog) geen vaste keeper in je team? Maar keepen vindt je wel erg leuk. Geen probleem, deze trainingen zijn ook bedoeld om te ervaren wat het vak van een keeper inhoudt! 

Voor wie?

De trainingen zijn voor  keepers van 7 tot 15 jaar. Ben je ouder stuur dan even een mail naar: info@kajoure.nl Dan kunnen we kijken naar andere mogelijkheden.

Trainingstijden 

De trainingen vinden plaats  van 17.00 uur tot 18.15 uur op Sportpark Skoatterwâld. Zorg ervoor dat je altijd minimaal 10 minuten voor de training aanwezig bent.

Voorjaar 2024Datum
Training 1Vrijdag 1 maart
Training 2Vrijdag 8 maart
Training 3 Vrijdag 15 maart
Training 4 Vrijdag 22 maart 
Training 5 Vrijdag 5 april
Training 6 Vrijdag 12 april
Training 7  Vrijdag 19 april
Training 8 Vrijdag 17 mei
Training 9Vrijdag  24 mei
Training 10Vrijdag 31 mei
Andries

PREFERRED PARTNER VAN SC HEERENVEEN

De Keepersacademie Joure is Preferred partner van SC Heerenveen. Met dit partnership kunnen we een duurzame bijdrage leveren aan de ontwikkeling van ieder keeperstalent.

Door gebruik te maken van de expertise van SC Heerenveen, kunnen we de invulling en kwaliteit van de trainingen waarborgen op het gewenste niveau voor iedere deelnemer.

Door dit partnership kunnen we nog meer maatwerk leveren binnen ons trainingsaanbod. In onze filosofie blijft het belangrijk dat een ieder individu zich op zijn eigen niveau moet kunnen trainen en ontwikkelen.

  • Scouting van SC Heerenveen aanwezig tijdens de trainingen
  • Voor iedere deelnemer 2 kaarten voor een thuiswedstrijd van SC Heerenveen
  • Je maakt kans om met een selectieteam van de Voetbal- en Keepersacademie te spelen tegen een SC Heerenveen jeugdteam of geselecteerd te worden voor de Super Academie League

Keeperacademie Joure

Onderdeel van Voetbalacademie Joure

Heb je een vraag?

Stuur een mailtje naar info@kajoure.nl of stel je vraag via ons contactformulier

Inschrijven