Het Team

Het Team

Jan Arjen Kooi

Keepen

Jan Arjen is al jarenlang keeperstrainer voor zowel senioren als bij de jeugdkeepers en is in het bezit van de diploma’s KNVB Goal Keeper Coach UEFA B &C.  Het doel van zijn trainingen is om de keepers in een vertrouwde en een plezierige omgeving te laten trainen. Een ieder kan zich daardoor op zijn of haar eigen niveau verder ontwikkelen.

Stefan Boersma

Keepen

Stefan is keeper bij SC Joure én speelt in het oranje bij de KNVB in het nationale CP team. Ik geef al vele jaren training waarbij ik mijn eigen ervaringen graag doorgeef aan de volgende generatie.

Jelle Huitema

Keeper

Jelle is keeper bij het eerste elftal vanDWP. Hij heeft de hele jeugdopleiding doorlopen bij SC Joure.

Tevens al een aantal jaren ervaring als keeperstrainer. Dit voornamelijk met jeugdkeepers en met de intentie om keepers beter te  maken en klaar te stomen voor een hoger niveau.

Maik Stuiver

Keeper

Maik heeft de gehele jeugdopleiding bij SC Cambuur doorlopen. Hij is een aantal jaren als  keepertrainer bij Sc Joure actief geweest, wat hij met veel plezier heeft gedaan. Hij hoopt met zijn ervaring als keeper de keepers bij de Keepersacademie zoveel mogelijk dingen bij te leren.

Stefan Kooi

Keepen

Stefan keept bij SC Joure.  Naast dat hij zelf bij SC Joure speelt, geeft hij ook training aan verschillende jeugdkeepers. En hij vindt het leuk om met enthousiaste keepers te werken en deze te laten ontwikkelen.

Keeperacademie Joure

Onderdeel van Voetbalacademie Joure

Heb je een vraag?

Stuur een mailtje naar info@kajoure.nl of stel je vraag via ons contactformulier

Inschrijven