Keeper

Keepers

Je traint 10 weken lang de belangrijkste keeperstechnieken

die je maar kunt bedenken. Je wordt getraind door ervaren en enthousiaste keepertrainers. De basistechnieken zullen uiteraard centraal staan. Wij trainen met behulp van innovatieve trainingsmaterialen (o.a. videoanalyse, smartgoals en blazepods), daardoor zijn deze trainingen op de academie altijd uitdagend en net even anders dan bij je club.

Naast de geïsoleerde trainingen is het ook belangrijk dat wedstrijd specifieke situaties getraind worden. Daarom zullen ook regelmatig veldspelers van de voetbalacademie aan bepaalde oefenvormen deelnemen. Op deze manier train je ook de weerstand die je in een wedstrijd kunt verwachten. Uiteindelijk wil je in de wedstrijd het verschil maken.

Neem deel aan onze keeperstrainingen en je gaat ervaren dat keepen nog nooit zo leuk was! 

Smart goals

Door deze interactieve manier van trainen, wordt de keeper nog meer uitgedaagd in de trainingen. Met de Smartgoals train je op een leuke wijze o.a. je reactiesnelheid, conditie en coördinatie. Daarnaast brengt deze trainingsmethode ook een grote FUN factor met zich mee

Video-analyse

Met behulp van de video analyse laten we keepers regelmatig voor, tijdens of na een training verschillende fragmenten zien. Met dit sterke analysemiddel kunnen de deelnemers, met de uitleg van de trainers, de verbeteringen of aanpassingen in de techniek met eigen ogen te zien.

Voetbalacademie Joure

Jouw opleiding voor voetballer én keeper!

Heb je een vraag?

Stuur een mailtje naar info@vajoure.nl of stel je vraag via ons contactformulier
Inschrijven