OVer ons

Over ons

Dick Schuurman

Voetbaltrainer

Ik heb mijn voetbalopleiding bij SC Joure en SC Heerenveen genoten. Daarna ben ik als speler actief geweest bij diverse clubs variërend van 2e t/m hoofdklasse. Al tijdens mijn actieve carrière ben ik als jeugdtrainer begonnen met het geven van trainingen en heb ik mijn trainersdiploma’s UEFA B en C gehaald. 


Daarna ben ik als hoofdtrainer onder andere werkzaam geweest bij SC Emmeloord, VV Heerenveen, Harkemase Boys, VVI en nu ben ik hoofdtrainer bij SC Joure. Drie jaar geleden heb ik de opleiding UEFA A afgerond en daarmee mag ik tot en met de 2e divisie senioren trainen.

 

Mijn sterke punten zijn mijn gedrevenheid, fanatisme en en het op positieve wijze enthousiasmeren van de jeugdspelers. Ik hoor vaak dat de speler enorme stappen maken door onze manier van trainen.

Jan Arjen Kooi

Keeperstrainer

Nadat ik zelf jarenlang actief ben geweest als keeper, ben ik me gaan specialiseren in het trainersvak en dan specifiek voor keepers. Ik kwam er al snel achter dat je door een specifieke manier van trainen je (jeugd)keepers sneller naar een hoger niveau kunt brengen. 

 

Om mezelf als keepertrainer te ontwikkelen heb ik verschillende opleidingen binnen de KNVB gevolgd. Inmiddels ben ik in het bezit van de diploma’s KNVB Goal Keeper Coach UEFA B &C.

 

Het doel van mijn trainingen is om de keepers in een vertrouwde en een plezierige omgeving te laten trainen. Hierdoor ervaar ik een gezonde wisselwerking met de keepers en haal je het maximale voor een ieder uit de training.

Voetbalacademie Joure

Jouw opleiding voor voetballer én keeper!

Heb je een vraag?

Stuur een mailtje naar info@vajoure.nl of stel je vraag via ons contactformulier
Inschrijven